Maak een afspraak

 

I.v.m. een oplopende wachtlijst heb ik helaas moeten besluiten om momenteel een patiëntenstop toe te passen. Ik vermeld hier weer als het mogelijk is om je aan te melden.

Via het contactformulier kun je in contact komen Praktijk Harmonia. Na het invullen van dit formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik ben te bereiken op 06 82336231 of via info@praktijk-harmonia.nl
Voicemail? Laat dan je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Fijn, je wil ergens mee aan de slag. Misschien weet je al waaraan en misschien nog helemaal niet. Beiden is oké.

Na aanmelding krijg je een intakeformulier toegestuurd. Deze vragenlijst bevat allerlei vragen over je klachten, bijvoorbeeld je ziektegeschiedenis, familiaire ziekten, maar ook belangrijke momenten in je leven, medicatie, geestelijke gesteldheid en je leef- en eetgewoonten.

Deze vragenlijst kun je thuis op je gemak invullen en terugmailen vóór de eerste afspraak. Op deze manier heb ik vooraf alvast een duidelijk beeld van de problematiek, en ben jij al vast aan het denken gezet! Daarnaast is het een groot voordeel dat we tijdens de eerste afspraak sneller aan de slag kunnen gaan. Win – win!

Na het eerste consult kunnen er (diverse) onderzoeken aangevraagd worden. Deze kun je thuis uitvoeren en opsturen naar het laboratorium of via een bloedprikpunt laten uitvoeren. Na ongeveer 3 weken zullen we de resultaten bespreken in een vervolgconsult.
Het hangt van de klachten af hoeveel consulten en onderzoeken er nodig zullen zijn. Gemiddeld kun je denken aan 3-4 consulten per klacht.

Wanneer je langskomt

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00-17.00u

Per bus: halte ‘Van Koetsveldstraat’.
Te voet: 10 minuten vanaf Utrecht CS.
Per auto: Op de binnenplaats van het gebouw is mogelijkheid tot parkeren. Volg hiervoor op de routeplanner ‘Soembawahof’ en bel aan bij The Office Operators.
Let op: vergeet je niet aan en af te melden bij de receptie!

Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Stagiaire Kyara van Ham

Vanaf 4 september 2023 t/m 10 maart 2024 loopt Kyara haar eindstage bij Praktijk Harmonia. Kyara volgt haar opleiding bij NTI. Zij hoopt tijdens de stage haar passie en kennis over voeding te kunnen uitbreiden en delen met anderen.

Kyara zal aanwezig zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.