Maak een afspraak

Via het contactformulier kun je in contact komen Praktijk Harmonia. Na het invullen van dit formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik ben te bereiken op 06 82336231 of via info@praktijk-harmonia.nl
Voicemail? Laat dan je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je graag zelf online een kennismaking boeken? Klik dan hier. Een eerste consult duurt 60 minuten. 

Ben je een bestaande cliënt en wil je graag een vervolgafspraak maken? Klik dan hier.

Let op; bij het maken van een afspraak op de woensdag gaat het om een online afspraak! 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Fijn, je wil ergens mee aan de slag. Misschien weet je al waaraan en misschien nog helemaal niet. Beiden is oké.

Na aanmelding krijg je een intakeformulier toegestuurd. Deze vragenlijst bevat allerlei vragen over je klachten, bijvoorbeeld je ziektegeschiedenis, familiaire ziekten, maar ook belangrijke momenten in je leven, medicatie, geestelijke gesteldheid en je leef- en eetgewoonten.

Deze vragenlijst kun je thuis op je gemak invullen en terugmailen vóór de eerste afspraak. Op deze manier heb ik vooraf alvast een duidelijk beeld van de problematiek, en ben jij al vast aan het denken gezet! Daarnaast is het een groot voordeel dat we tijdens de eerste afspraak sneller aan de slag kunnen gaan. Win – win!

Na het eerste consult kunnen er (diverse) onderzoeken aangevraagd worden. Deze kun je thuis uitvoeren en opsturen naar het laboratorium of via een bloedprikpunt laten uitvoeren. Na ongeveer 3 weken zullen we de resultaten bespreken in een vervolgconsult. 
Het hangt van de klachten af hoeveel consulten en onderzoeken er nodig zullen zijn. Gemiddeld kun je denken aan 3-4 consulten per klacht. 

Wanneer je langskomt

Harmonia is gevestigd in Praktijk Dom in Utrecht.
Amsterdamsestraatweg 128-134
3513 AL Utrecht

Per bus: lijn 3 en 120, halte “Viaduct”.
Te voet: 10 minuten vanaf Utrecht CS.
Per auto: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan de achterzijde van de praktijk op de 1e Daalsedijk. Gratis parkeren kan verderop op de Amsterdamsestraatweg in de buurt van de Watertoren, met name in de zijstraten.

LET OP: VANAF 1 OKTOBER GAAT PRAKTIJK HARMONIA VERHUIZEN NAAR DE NIASSTRAAT 1 TE UTRECHT (hoek Vleutensweg en Groeneweg). Vanaf 1 oktober zal de woensdag dan ook een afspraak op locatie zijn.